MATARO

dimarts, 1 de juny del 2010 | | | |
Ei, companys!!!!

vaja tela, això de fer-se mal !!!!! el pitjor es anar a l'hospital 4 hores d'espera, tinc el tendó trencat , no m'han pogut fer res haig d'anar a l'especialista per veure com l'arreglan, (perque fa mal el cabron).
Bueno el meu primer triatlo sprint, i ja tinc anecdota, em vaig trencar el tendó del dit de fer el pajarito jo solet posan-me el neopre i a la sortida amb el Marc em vaig donar conte del mal que em fotia, però com que no podia fer res i quedaven 10 minuts per sortir ,donc a tomar por culo i a la agua pato, que per cert la natacio va ser agonica, no podia adelantar, uns per sobre del altres tot el segment de natacio, horrible vaig patir mes per no ofegar-me que per anar a fort, no em va agradar gens la sensació, però menos mal que va ser poca estona, a la transició es on vaig patir molt amb la ma esquerre no em podia treure el neopre i vaig trigar un mon, em va pasar tot deu, no pasa res agafo la bici i merda casi no podia frenar ni canviar, pero es igual em vaig ficar una mica tard en un grup i ala a tope, per cert es un perill tanta gent en grup, van haver algunes hosties guapes, fa una mica de por, pero es va molt rapid en mig d'un peloton, no havia experimentat mai aquesta sensasió, deu ni do. despres a correr , quina asfixia al final, vas tota l'estona a fondo, però despres de tot em va sortir bastant be. Espero en el pròxim que no em pasi ja res que sempre tinc alguna, cago en todo....jejejeje, una experiencia diferent, per no dir dura, pero mola.
Per cert Alex gracies per la pinça de les galetes i a l'Oriol per l'apaño al dit, gracies això vaig fer una siesta de puta mare.
Ala nus vemos prontito,
Modesto

IRONMAN