STAGE D´HIVERN A LA MOLINA

dimecres, 11 de març del 2009 | | | |


El cap de semana passat s´ha celebrat a La Molina la primera edició de l´stage d´hivern del Club, al centre de rendiment "Núria i Jaume", magnífiques instal.lacions recentment inaugurades.
A l´igual que els stages d´estiu(3 edicions), s´ha fet incís en la preparació física dels assistents, per la qual cosa el Dissabte van pujar muntanyes amb raquetes i grampons, tot carregant els skis a l´esquena per fer desprès una baixada esquiant de les que fan afició. També hi havia l´opció B d´anar a fer skí alpí, menys dur i emocionant, però també molt satisfactori.
Degut al cansament del matí, no es va poguer fer la sessió de la tarda que consistia en fer ejercicis de técnica a la bolera, i es va substituir per una xerrada diuen que també molt técnica.
El Diumenge va tocar ski de fons a l´estació de Guils-Fontanera, una de les que tenen més kms. esquiables de Cat., i amb els savis consells de la Gemma, la majoria van donar les primeres passes amb els palillos prims.
Per rematar-ho, la tradicional paella muntanyera, que aquesta no la perdona ningú, tot preparant ja el 4rt stage d´estiu i, perquè no, un altre per semana santa.

Més fotografies: http://picasaweb.google.com/55555nuria/StageHivern09LaMolina

2 comentaris:

Aleix ha dit...

La bona vida k es van tirar tota akesta colla el finde!!En fin ben fet!!!
Espero k els dimecres us aneu donant canya amb la bici.
Jo ara estic acomulant bastant de volum i sorto mes aviat.Si per la setmana vinent algu s´anima,surto entre 8 i 8.30!
Ens veiem divendres!

Ramon Bernaldo ha dit...

home, dimecres passat ja vam quedar a les 9, es questió de posar-se d´acord i quedar a 3/4, jeje

IRONMAN