DUATLO DE BARCELONA

dimarts, 24 de març del 2009 | | | |

Matí assolellat, temperatura agradable i 410 inscrits a les pistes d´atletisme de la MarBella per disputar el duatló amb més participació de Catalunya.
                
Circuits pràcticament plans, dues voltes corrent, cinc en bici i una final a peu per totalitzar 5/20/2,5 kms.
Els guanyadors, un mallorquí(per davant de Godoy fill) i una noia del Reus.

El mateix cap de semana es feia al Campionat d´Autonomies a Vitoria, a on s´havian desplaçat les seleccions catalanes amb alguns dels millors duatletes.

S'ha de destacar que a Barcelona hi van participar persones destacades com l´Olívia i el Carles Bou, l´Angel Viñeta, i alguns rivals del natació sabadell com el Rubén i l´Esteve Serra.

La nostra participació va ser molt destacada. El J.A.Sempere està tornant a nivells de fa anys i de seguir progressant el veurem aviat al podi. El Juanjo ho va donar tot, però primer es va deixar el xip i quan va arribar a meta no ho va dir, fet pel qual no va puntuar, això sí, va fer un carrerón.
Àlex D. amb la planta que té i el resultat de la carrera... igual descobreix que lo seu és el duatló de carretera. Impresionant carrera del Lino que, amb la cama envenada, i ben coix al final, ens va donar els punts. Bon debut del Julio M. que quan es tregui la bici que porta desde petit, i dugui un temps corrent a peu, sorprendrà a més d´un.
I per finalitzar el "peloteo", l´alegria de la huerta, el
Javi, que després de cascar-se dues hores de bici el dia abans, va continuar progressant i adelantant gent mentre disfrutava com sempre.

Pròxima cita: Banyoles, on ja s´han apuntat el
Sempere, el Juanjo i el Roger.
Ens veiem allà!

2 comentaris:

Carles B. ha dit...

I per quan el teu debut aquesta temporada? :-)

Una abraçada!!!!!!

Ramon Bernaldo ha dit...

a Castellfollit(Camp.Cat.G.E.) o a Sitges (Circuit tri), com sempre, els meus objectius són per campionats o circuits, que per ser finisher sempre hi ha temps

IRONMAN