ÈXIT SABADELLENC A MATARÓ

dilluns, 26 de gener del 2009 | | | |

Diumenge, 25.1.2009
El Club Triatló Sabadell ha tingut una destacada actuació aquest Diumenge a l'XIè Duatló de muntanya de Mataró, proba puntuable pel Circuit Català de duatló de muntanya.
Els duatletes de l´equip sabadellenc Antonio Godoy i Lino Monge han ocupat les dos primeres places al podi, a la categoria V2, sent l´Antonio G. dominador de la proba de principi a fi, mentre que el Lino ha fonamentat el subcampionat a l'última cursa a peu, en la qual ha tingut que patir per atrapar i rebassar al seu contrincant, en Pere Pastor, duatleta del Club Natació Sabadell.
Matí assolellat a Mataró, sense vent, perfecte per a la pràctica esportiva pels quasi 300 duatletes finalitzats i per la gran quantitat de quitxalla que han probat per primera vegada el duatló, en la seva variant infantil.

1 comentari:

JAUME TERES Y XESC TERES ha dit...

Hola a tots, soc el Jaume Terés , algúns de vosaltres ja em coneixe-ho.Es per informar-vos que em vens el neopré , es tracta d'un ZOOT , té dos anys i amb ell sols he fet un olímpic i dos IM.Es per una persona entre 1'70 i 1'75mts, i 68-74kg, 150euros.El meu tlf 627737962.Bona tri-temporada a tots.

IRONMAN