El CLUB TRIATLO SABADELL es prepara per donar guerra!

dimarts, 13 de gener del 2009 | | | |

Dissabte passat ens vam reunir una bona part dels integrants de l´equip per tal de provar les noves equipacions que lluïrem a partir de Març. Es tracta de monos, tops i mallots de la firma "Skinfis", que, després d´un any de provar equipacions per part de l´equip tècnic dirigit pel Xavi Iglesias, han obtingut les millors puntuacions de qualitat i servei.
A més de tenir un molt bon producte amb una correcte relació qualitat-preu, els de la marca austríaca es van desplaçar desde la seva seu a Arenys i ens van muntar els seus mostraris per que poguessim triar i remenar.
L´acte va tenir lloc a la seu social 2 ubicada a la hípica del Jaume, el qual, amb la seva bonhomia habitual, ens va facilitar sense reserves que es pogués dur a terme aquest important acte. Al mateix temps, la Núria, amb els seus coneixements serigràfics, va concretar els logos que lluïrem properament.

Hi van fer acte de presència, a més dels habituals, alguns dels nous fitxatges d´aquest any com són el Carles, l´Àlex, el Juanjo i el Lluís, que preveuen donar molta guerra, així com l´Arnau que poc a poc es va animant i que esperem que aviat agafi el tri-virus. Posteriorment alguns dels assistents que havien portat les bicis tot i la que havia caigut, van sortir a entrenar.

Esperem aviat posar noves fotos ja vestits amb les equipacions i començar a lluir els logos del patrocinador i de l´equip.

IRONMAN